Разнообразието включва:
снимки за спомен- ДЕТСКИ-за рождени дни, за специални моменти (детето Ви е спечелило състезание, има красиво хоби и иска да го представи, притежава домашен любимец и снимките с животинчето са едни мили и трогателни, емоционални и запомнящи се….) А дали има по-красива жена от бъдещата мама? Дайте си възможност да се връщате към тези моменти отново и отново, направете уникална фотосесия на Вашето трепетно очакване.
СЕМЕЙНИ-събрали сте се цялата фамилия и искате да запечатате тези неповторими моменти. Ще направим фотосесията Ви забавно преживяване, за което ще говорите с умиление и ще помните дълго време след това…..
КОЛЕДНИТЕ снимки са толкова топли и уютни, толкова семейни и истински…
СНИМКИ ЗА ДОКУМЕНТИ-не са много разнообразни и творчески, но спазваме необходимите изисквания и норми и ще дадем всичко от себе си, за да Ви представим в най-добра светлина. Ако малко разчупим това традиционно заснемане, ще направим кадри за CV или бизнес представяне и ще дадем визия на Вас и професията Ви.
Вие може и да подарите фотосесия под формата на ВАУЧЕР. Един различен, нетрадиционен подарък за всякакви поводи-рождени дни, раждане на бебе, кръщене,годишнина от сватба, абитуриентски или абсолвентски бал. Уверяваме Ви, че Вашите роднини и приятели ще станат наши доволни клиенти!
Направим ли красивите фотоси, веднага ще Ви съдействаме и за тяхното красиво  представяне-снимка в рамка, разпечатване върху канава или капафикс, поставяне на снимка в красиво преспапие с най-различна форма, разпечатване върху чаша, подреждане на няколко снимки в колаж, ключодържател със снимка, магнитче, коледна топка или играчка за елха, календар със снимка….. много, много възможности и единственото условие-подходяща снимка. Уникални сме и в изработването на ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ФОТОКНИГИ в различни размери.
Част от нашата работа е и ПРОДУКТОВАТА фотография. На ясно сме колко е важна добрата презентация на Вашето производство или изделията, с които работите. И тук отговорно заявяваме- НАШИТЕ СНИМКИ ПРОДАВАТ !
На кратко Ви разходихме в студиото и Ви описахме колко много услуги сме в състояние да предложим в нашата сфера. Колкото до наличието на рамки и албуми- клиентите ни заявяват, че няма такова разнообразие на едно място, но заповядайте и се уверете сами. Стараем се да разполагаме със стока, която би удовлетворила всеки вкус.
Освен студийната фотография, ние имаме безброй реализирани проекти в областта на сватбената. Много младоженци са си казали “ да“пред обективите ни и сме съхранили тези съкровени мигове. Студийната фотография е много по-млад проект от сватбената ни фотография и като дългогодишни участници в тази сфера ние казваме-това е наша силна страна. Разполагаме с нужния опит, техника и възможности да заснемем сватбеното Ви тържество и вярваме, че и Вие ще станете част от доволните клиенти-приятели на нашият екип.
Дали пропускаме нещо? Имате желание за по-различни снимки? Нещо не сме посочилим тук?……Свържете се с нас и направете запитване! Готови сме да обсъдим идеите Ви и ги осъществим по най- професионалния и удовлетворяващ Ви начин.

Запознайте се със студиото

 

Фотостудио „Класик“ е реализираната дългогодишна мечта на едно задружно семейство-нашето! Разположено в самия център на град Варна, оборудвано с висококачествена модерна техника-искаме отговорно да заявим, че заедно с екипа ни сме на челни позиции по разнообразие и качество на услуги в областта на фотографията и съпътстващите я стоки- рамки, албуми, преспапиета, разпечатки (снимки в разнообразни размери, канава и капафикс) и аксесоари.

Трудно бихме изброили всички видове заснемания, които сме осъществявали и твърдо вярваме, че ще продължим да снимаме с голямо желание, креативност, качество и не на последно място- позитивизъм.
бизнес представяне фотография
Христо Христов

Управител/Основен фотограф

Завършил е ВВТУ “Т. Каблешков” – гр. София и ТУ – Варна. Заснел е множество сватби, рождени дни и юбилеи, абитуриентски балове, кръщенета, фирмени и корпоративни събития. Освен дългогодишния натрупан опит и ентусиазмът за работа, Христо Христо продължава с обогатяването и усъвършенстването на уменията си. Посещава множество семинари и лекции от чуждестранни фотографи на световно ниво (Aleksandras…

Валентина Христова

управител/фотограф

Завършила е ИУ – Варна и работи като фотограф от 2003 г. С опит в сватбената и детска фотография.

Направи запитване сега за своята фотосесия

Продължавайте да научавате повече и повече за услугите, които предлагаме.В случай, че имате въпроси
или нужда от допълнителна информация, можете да се свържете с нас.